L’AFA Ignasi Iglesias fa una crida als comerciants de Tordera perquè col·laborin al projecte “Salvavidas”


Combatre la mort sobtada amb l’ajuda, a temps, d’un desfibril·lador. Aquest és el principal objectiu del projecte “Salvavidas”, una iniciativa que compta amb l’adhesió de l’AFA de l’escola Ignasi Iglesias, però que necessita comptar amb la col·laboració de tota la ciutadania. I és que la idea d’aquest projecte parteix d’un intercanvi i proposa la venda de polseres a canvi d’obtenir un desfibril·lador per l’escola.Aquesta és la finalitat de la campanya i que comportarà la venda de 800 polseres de la coneguda marca basca KUKUXUMUSU. Ho expliquen des de l’AFA.

comerciants proj salvavidas

Ara, l’AFA de l’escola torderenca fa una crida als comerciants de Tordera perquè s’uneixin a aquest projecte. La Junta de l’AFA Ignasi Iglesias proposa a tots els establiments del poble que adquireixin aquestes polseres per facilitar la seva venda i visibilitat. Només cal posar-se en contacte mitjançant el correu electrònic afa@ignasiiglesias.cat , per Facebook, instagram o als telèfons 609660822 i 625481257.