IniciNoticiesCultura LA PEL·LÍCULA "BOMBÓN El PERRO" I EL CONCERT DE MONCHO, PROTAGONITZEN...

LA PEL·LÍCULA “BOMBÓN El PERRO” I EL CONCERT DE MONCHO, PROTAGONITZEN LA PROGRAMACIÓ ESTABLE D’HIVERN DEL TEATRE CLAVÉ AQUEST CAP DE SETMANA.

La programació estable d’hivern del Teatre Clavé ofereix aquest cap de setmana una nova sessió de cine-club i el concert de Moncho.
Avui divendres, 4 de febrer, dins el cicle que co-organitza l’Associació cine-club 24IPHS, es projectarà la pel·lícula “Bombon el Perro” de Carlos Sorín. L’argument parla de Coco, que després de quedar-se sense treball en una benzinera viu entre la seva vella camioneta i la casa de la seva filla. Realitza petits arranjaments per sobreviure fins que es fa càrrec d’un vell i trist gos, que diuen que és fill d’un mític fundador d’una exquisida raça. La projecció de “Bombon el Perro” es projectarà serà avui a les 10 del vespre.
Per diumenge, dins el Cicle música i lletra del segle XX, arriba un concert amb Moncho. Sota el títol “Inolvidablemente Moncho”, el cantant farà repàs del seus millors temes.

El concert serà diumenge, a les 7 de la tarda. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana, ja es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72

ÚLTIMES NOTÍCIES