IniciAppMés de 60 projectes presentats en els pressupostos participatius 2020

Més de 60 projectes presentats en els pressupostos participatius 2020

Finalitza el període de presentació de propostes dels pressupostos participats. Aquesta és una iniciativa per a la col·laboració i implicació de la ciutadania per a què els veïns i veïnes del municipi proposin, i posteriorment escullin, els projectes que considerin que necessiten els seus veïnats en quant a inversió econòmica.

Enguany, s’ha presentat un total de 66 propostes. Aquest és un nombre inferior al de l’any passat. Algunes de les actuacions més demanades, segons el regidor de participació ciutadana, Rafa Delgado són la millora dels parcs amb eines per a la pràctica esportiva i arranjaments d’aspectes urbanístics.

La següent fase és l’estudi tècnic de les propostes per determinar la viabilitat de les idees proposades en cada veïnat. Un cop s’hagi realitzat, l’Ajuntament convocarà diferents assemblees per explicar detalladament les propostes que es sotmetran a  votació en cada zona. El regidor Rafa Delgado explicava quina serà la forma de votació per a les propostes resultants i el període en què s’espera que es pugui fer.

rafa balanc projectes pressupostos

És la tercera edició d’aquesta iniciativa. Enguany s’ha destinaran fins a 200.000€ a la partida global dels pressupostos participatius.

ÚLTIMES NOTÍCIES