IniciAppEl Teatre Clavé es prepara per acollir la 3a edició del Festival...

El Teatre Clavé es prepara per acollir la 3a edició del Festival Zero amb tres espectacles en què la distància entre actors i espectadors s’esvaeix

Per tercer any consecutiu, el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis. El Festival Zero neix en el si de Teatres en Xarxa, una agrupació d’equipaments teatrals municipals que treballen i cooperen de manera regular des del 2014. A banda de promoure i gestionar la gira de determinats espectacles, al 2018 van iniciar el Festival Zero, que posa el focus en la creació de públic. Amb aquest festival s’aposta per explorar el relat “de la intervenció de la perifèria en la centralitat, per posar en valor la descentralització com a eina de proximitat i de projectes de ciutat”. Escoltem Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera i diputat de Cultura a la diputació de Barcelona.

festival zero

El festival Zero es realitzarà durant els mesos de febrer i març de 2020 i es durà a terme a cinc municipis de la província de Barcelona, entre ells, Tordera. Al Teatre Clavé el festival Zero tindrà lloc els dies 6 i 7 de Març amb tres espectacles: ‘Rebota rebota y en tu cara explota‘ d’Agnès Mateus i Quim Tarrida; ‘Els dies mentits‘ de la companyia Sala Flyhard, amb dramatúrgia i direcció de Marta Aran; i l’espectacle ‘Peix‘ de la companyia Hotel iocandi, amb creació i interpretació de Tomeu Amer.

Actualment, formen part de Teatre en Xarxa els municipis de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera,  Llinars del Vallès i Montcada i Reixac.

ÚLTIMES NOTÍCIES