IniciNoticiesSocietat EL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL OBRE LA CONVOCATORIA D'AJUDES PER A...

EL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL OBRE LA CONVOCATORIA D’AJUDES PER A PERSONES AMB DEPENDÈNCIES.

El Departament de Benestar i família a través de l’institut català d’assistència i serveis socials, ha obert una nova convocatòria d’ajuts per a persones amb dependències –fonamentalment gent gran- per tal que puguin mantenir-se al seu entorn social i familiar habitual a través d’una prestació econòmica de fins a 240 euros mensuals i la prestació de serveis a domicili. Aquesta ajuda s’inclou en el programa “Viure en família”, que aquest any es reorienta cap a la gent gran amb dependència moderada i severa i cap a persones amb discapacitat.
Aquesta nova convocatòria estarà en vigència fins al 10 d’octubre de 2005, data fins la qual es podran presentar les sol·licituds a les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera.
El programa “Viure en família” preveu una prestació econòmica de fins a 240 euros mensuals per a les persones majors de 65 anys amb una dependència moderada i severa en funció d’una escala de valoració per a a les activitats de la vida diària i la seva capacitat cognitiva. També s’estableixen ajuts per a infants de 0 a 5 anys i persones d’entre 6 i 64 anys discapacitades i amb malalties mentals, que queden incloses dins de les condicions previstes al Pla Unificat d’Ajuts a Discapacitats amb un ajut màxim de 273?80 euros. Totes les sol·licituds es poden tramitar des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera (Pl. Concòrdia s/n).

ÚLTIMES NOTÍCIES