IniciNoticiesCultura EL CERCLE D'HISTÒRIA DE TORDERA OBRE UNA EXPOSICIÓ SOBRE ELS CAMPS...

EL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA OBRE UNA EXPOSICIÓ SOBRE ELS CAMPS DE CONCENTRACIÓ NAZIS. L’ENTITAT PREPARA PEL 11 DE FEBRER UNA XERRADA AMB UN SUPERVIVENT CATALÀ DE MAUTHAUSEN.

L’entitat Cercle d’història de Tordera va inaugurar ahir una exposició anomenada “Els catalans als camps de concentració nazis”, amb material de cedit per l’Amical de Mauthausen. La mostra romandrà oberta fins el 25 de febrer al Teatre Clavé.
D’altra banda, aquest divendres, 11 de febrer, es farà a partir de les 8 del vespre la conferència parlant sobre els camps de concentració nazis i el paper que hi van tenir els catalans. La xerrada anirà a càrrec d’Enric Marcó, supervivent català d’un camp de concentració. En el transcurs de l’acte es veurà un vídeo sobre els camps de concentració editat per l'”Amical de Mauthausen”.

Els darrers estudis sobre aquest tema han confirmat la presència de gent de Tordera en el camp de concentració de Mauthausen.

El Cercle d’història de Tordera ha volgut organitzar aquestes activitats en motiu de la celebració del 60è aniversari de l’ alliberació dels camps de concentració i la fi de la Segona guerra mundial.

ÚLTIMES NOTÍCIES