IniciAppResultats dels primers equips torderencs 1-2 de febrer

Resultats dels primers equips torderencs 1-2 de febrer

La jornada esportiva pels primers equips torderencs d’aquest primer cap de setmana de febrer es tanca sense cap derrota però amb només una victòria.

El dissabte va obrir la tarda el CFTordera de la tercera catalana grup 16. Després de la derrota de la setmana passada al camp del Palafrugell, aquest dissabte els homes de Josep Matas “Pai” no van poder batre la porteria d’un Calonge que va lluir en l’aspecte defensiu, deixant el marcador final amb el 0 a 0 amb que comença el partit. Amb aquest empat els torderencs no veuen perillar el primer lloc de la classifiació, però la victòria del Palafrugell, segon classificat, al camp de l’Hostalric fa que la diferència es redueixi a 5 punts.

El mateix dissabte, les 6 de la tarda, era el torn del sènior femení del CEEB Tordera que es va alçar amb la victòria per 73 a 66 en la visita del Sant Andreu Natzaret al pavelló poliesportiu dels Països Catalans, seguint així amb la seva ratxa de victòries.

Finalment el Club Patí Tordera de l’OK Lliga Plata tancava la jornada rebent la visita del CP Manlleu. El partit va acabar amb un empat a 5 gols i el punt aconseguit permet a l’equip torderenc superar a l’Oviedo i situar-se en la 9a posició de la taula classificatòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES