IniciAppJornada intensiva d’esport local aquest dissabte a Tordera, a partir de les...

Jornada intensiva d’esport local aquest dissabte a Tordera, a partir de les 4 de la tarda i fins a les deu de la nit futbol, bàsquet i hoquei juguen els seus partits un darrera l’altra

El Club Futbol Tordera seguirà defensant el seu liderat al municipal d’esports en un partit molt important contra el Calonge. Després de la derrota de la setmana passada al camp del Palafrugell els torderencs voldran reivindicar la seva condició de líders i ampliar la distància respecte als seus perseguidors. Un partit que no serà fàcil per als homes d’en Pai Matas ja que el Calonge ocupa la quarta plaça de la classificació i aspira a lluitar per l’ascens.

El CEEB Tordera intentarà allunyar fantasmes i rebrà al pavelló dels països catalans davant del Natzaret. Si el Tordera és quart a la classificació el Natzaret ocupa també la quarta posició però a la cua, per tant el CEEB no pot fallar.

Finalment el Club Patí Tordera tancarà la jornada esportiva a Tordera amb una bona oportunitat de donar la sorpresa guanyant al Manlleu. En hoquei la situació és la contrària a la que explicàvem en bàsquet, el Club Patí Manlleu és tercer i el Club Patí Tordera és tercer d’últim d’aquesta hoquei lliga plata d’on el Tordera no en vol marxar.

En Futbol sala i rugbi els dos equips torderencs descansen.

ÚLTIMES NOTÍCIES