Reunió a Tordera entre el govern municipal, Damià Calvet i Pere Aragonès


Aquest dimecres al matí, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i l’equip de govern, s’han reunit amb urgència amb el Vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. La visita de les autoritats ha anat precedida per una primera avaluació dels danys causats a Tordera.

En la reunió, que s’ha dut a terme dins l’Ajuntament de Tordera, el Vicepresident parlava d’una “afectació molt important” assegurant que és un “rècord històric”. De la mateixa forma, ha assegurat que les autoritats estan centrades en evitar danys personals. De la mateixa forma, Pere Aragonès avisava que aquesta nit pot arribar un altre front molt important.

aragonès 1

Per la seva banda, el Conseller Damià Calvet ha destacat les afectacions de mobilitat a Tordera i a les localitats veïnes. Segons explicava en declaracions a Ràdio Tordera, el punt crític en quant a les afectacions pel transport s’ha produït en aquesta zona, per culpa del desbordament de La Tordera. De fet, avui anunciàvem en primícia per la nostra emissora que la circulació de trens de la R1 ha quedat suspesa i inviable fins que es pugui reconstruir el pont esfondrat entre Blanes i Malgrat, per on hi passava el tren. Es calcula que l’afectació durarà entre 6 i 9 mesos. La inversió serà de fins a 5 milions d’euros.

El Conseller Calvet explicava per Ràdio Tordera més detalls sobre l’afectació ferroviària.

calvet 2

Demà està prevista la visita del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, i de la diputada al Parlament de Catalunya Lorena Roldán (C’s).