La Tordera es desborda en diversos punts dels municipi


Aquest 23 de gener de 2020 serà històric. La Tordera s’ha desbordat en diferents punts del municipi. Sobre les 4 de la matinada, que baixava amb una força de 280 metres cúbics per segon a sobreeixit a la zona del Torho i del mercat de la fruita, entre d’altres. Cal afegir-hi la complicada situació dels cabals de les rieres que dificulten l’accés a les diferents urbanitzacions.

 Ho explicava aquest mati, l’alcalde Joan Carles Garcia

alcalde desbordament 1

Policia Local ha pres les mesures de seguretat al respecte. Queda molt afectada la mobilitat, i per això s’ha suspès el transport escolar i els centres d’ensenyament faran serveis mínims.

alcalde desbordament 2

La tempesta d’aquesta nit ha fet caure murs en diverses urbanitzacions. Joan Carles Garcia parla d’una situació excepcional a la Tordera, no viscuda fins ara, en les circumstancies actuals del riu.

alcalde desbordament 3

Joan Carles Garcia demana molta precaució a la ciutadania i estar atents a les informacions que arribin dels canals oficials.

alcalde desbordament 4

Des dels serveis informatius de Ràdio Tordera seguirem atents al cabal del riu i anirem donant a conèixer qualsevol incidència.