IniciAppLa Tordera es desborda en diversos punts dels municipi

La Tordera es desborda en diversos punts dels municipi

Aquest 22 de gener de 2020 serà històric. La Tordera s’ha desbordat en diferents punts del municipi. Sobre les 4 de la matinada, que baixava amb una força de 280 metres cúbics per segon a sobreeixit a la zona del Torho i del mercat de la fruita, entre d’altres. Cal afegir-hi la complicada situació dels cabals de les rieres que dificulten l’accés a les diferents urbanitzacions.

Ho explicava aquest mati, l’alcalde Joan Carles Garcia

alcalde desbordament 1

Policia Local ha pres les mesures de seguretat al respecte. Queda molt afectada la mobilitat, i per això s’ha suspès el transport escolar i els centres d’ensenyament faran serveis mínims.

alcalde desbordament 2

La tempesta d’aquesta nit ha fet caure murs en diverses urbanitzacions. Joan Carles Garcia parla d’una situació excepcional a la Tordera, no viscuda fins ara, en les circumstancies actuals del riu.

alcalde desbordament 3

Joan Carles Garcia demana molta precaució a la ciutadania i estar atents a les informacions que arribin dels canals oficials.

alcalde desbordament 4

Des dels serveis informatius de Ràdio Tordera seguirem atents al cabal del riu i anirem donant a conèixer qualsevol incidència.

ÚLTIMES NOTÍCIES