IniciAppEl Casal de Joves enceta la programació Hivern 2020

El Casal de Joves enceta la programació Hivern 2020

El Casal de Joves de Tordera enceta una nova temporada d’activitats pels joves durant aquest 2020. Durant aquest primer trimestre de l’any, aquest espai lúdic torderenc segueix apostant per les propostes àmplies i adreçades a un públic jove de diferents franges: de 12 a 16 anys, de 16 a 18 anys i, fins i tot, per a adults.

La programació 2020, compta amb propostes setmanals.  Els dilluns, converses en anglès. Dimarts, taller de fotografia. A mitja setmana, els dimecres, taller de cant. De cara a dijous es durà a terme un taller de cuina i, finalment, els divendres serà el torn dels jocs de taula. Totes aquestes activitats són gratuïtes per a les edats d’entre 12 i 16 anys, cada tarda a partir de les 17:30h.

De la mateixa forma, també s’inclouen activitats especials per la temporada d’hivern. Pel diumenge 22 de Gener es prepara una nova edició de “l’esquiada”, amb una sortida a la Masella. Les inscripcions es poden fer fins el dia 22 al Casal de Joves. A partir del 3 de febrer, s’estrena un concurs de fotografia i civisme. Així mateix, també es preparen activitats per a adults de +18 anys. Enguany, per celebrar l’aniversari del Casal de Joves, el 19 de Març es durà a terme una Cata de Vins. Detalla la informació.

programacio casal 1

El mateix mes, el dia 25 de Març, es durà a terme el Curs de seguretat alimentària. Un habitual de la programació que cada any funciona molt bé, segons asseguren. En la mateixa línia, es repeteix l’edició del Curs de Premonitors, durant tot el mes de Març. Així ho explicaven en el programa Tordera en Directe.

programacio casal 2

Així mateix, el Casal de Joves compta amb un punt d’informació jove, assessorament en mobilitat internacional i garantia juvenil i d’orientació. A més, compta amb un servei de bucs d’assaig i lloguer de tendes de campanya i fogonets per acampades.

ÚLTIMES NOTÍCIES