IniciNoticiesSocietatL'IRRUPCIÓ D'UN CAVALL A L'ENTRADA DE L'AUTOPISTA DEL MARESME A PALAFOLLS PROVOCA...

L’IRRUPCIÓ D’UN CAVALL A L’ENTRADA DE L’AUTOPISTA DEL MARESME A PALAFOLLS PROVOCA L’ACCIDENT I POSTERIOR MORT D’UN VEÏ D’ARENYS DE MAR.

Un mort, va ser el resultat ahir a la nit, d’un tràgic accident a l’entrada de l’autopista del Maresme, a Palafolls. Segons els mossos d’esquadra, els fets es van produir a les 10 de la nit i si van veure implicats dos turismes: un Ford Fiesta amb matrícula de l’Estat espanyol i un Hyundai Coupe amb matrícula de Barcelona. El turisme Coupe va sortir de la via a causa de la irrupció d’un cavall al mig de la via. Posteriorment el vehicle sinistrat va caure per un barranc. El conductor i únic ocupant del Coupe, José Lucas C.T de 35 anys i veí d’Arenys de Mar va resultar mort.
L’altre turisme accidentat, el Ford Fiesta va impactar contra el cavall. El conductor i el seu acompanyant van resultar ferits lleus i traslladats a l’hospital de Calella.
Fonts policials informen que a conseqüència de l’accident es va tallar la circulació en els dos sentits de la marxa, va quedar restablerta a dos quarts de 1 de la matinada. Al lloc dels fets, si van traslladar dotacions dels mossos d’esquadra, bombers i serveis mèdics.

ÚLTIMES NOTÍCIES