Avui finalitza el període per presentar projectes en els pressupostos participatius 2020


Darrer dia per presentar propostes dels pressupostos participatius 2020 de Tordera. Aquestes propostes es poden formalitzar a través del formulari que trobareu a l’enllaç de tordera.cat.

Les propostes que es presentin caldrà que siguin destinades a la millora i a la inversió i no s’acceptaran propostes que representin un manteniment o despesa continuada en el temps, com ara lloguer de locals, transport o contractacions de personal.

Una vegada recollides les propostes de millora, els serveis tècnics de l’ajuntament faran la valoració tècnica i jurídica i les que comptin amb la viabilitat del personal tècnic se sotmetran a validació per part del consell veïnal i seran sotmeses a votació. Abans d’obrir el període de votacions dels projectes es farà una nova ronda d’assemblees veïnals per tal que tothom conegui quines han estat les propostes finalistes de la seva zona. 

El regidor encarregat del procés de pressupostos participats, Rafa Delgado explica algunes modificacions del projecte respecte a edicions anteriors.

rafa pressupostos

Tots/es els qui vulguin més informació poden adreçar-se a les oficines de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera.