IniciNoticiesPolítica MÉS DE 9.000 TORDERENCS ESTAN CRIDATS A LES URNES EN EL...

MÉS DE 9.000 TORDERENCS ESTAN CRIDATS A LES URNES EN EL REFERÈNDUM DE LA CONSTITUCIÓ EUROPEA DIUMENGE, 20 DE FEBRER.

El referèndum de la constitució europea convoca per diumenge, a les urnes més de 9.000 torderencs. En aquest moments, l’abstenció es preveu com el pitjor enemic dels partits polítics. Els col·legis electorals obriran les seves portes a les 9 del matí, i com ja és habitual la nostra població compta amb 6 col·legis electorals: Ignasi Iglesias, Alcalde Vendrell, Santiago Rusiñol, IES Lluís Companys, Àngel Custodi i Sant Pere. Precisament, aquest darrer col·legi electoral, canvia d’ubicació i s’instal·la a l’actual local de l’associació de veïns de Sant Pere al carrer Montserrat. Els diferents col·legis electorals romandran oberts fins les 8 del vespre, moment en el qual es farà el recompte dels vots. Els partits polítics, van exposar el passat dijous, en un acte organitzat pel PSC, la seva posició respecte a la constitució europea.

El regidor d’ERC a l’ajuntament de Tordera i president sectorial de política internacional i afers Europeus, Bernat Costas, va reiterar que la constitució europea no deixa avançar diversos aspectes d’europa i defensa la unitat d’espanya en perjudici de Catalunya.

El diputat de CiU al parlament de Catalunya, Josep Rull, va assegurar que el SI de Convergència i Unió es basa en tirar endavant el projecte europeu, però el condiciona a una plurinacionalitat de l’estat espanyol.

El diputat del PSC al congrés, Jordi Pedret, va declarar un SI rotund a la constitució europea com a la consolidació d’un espai amb un paper rellevant al món.

D’altra banda, els serveis informatius de Ràdio Tordera han preparat per diumenge, 20 de febrer, informatius especials per cobrir el desenvolupament a Tordera del referèndum europeu. Ràdio Tordera, oferirà butlletins especials a la 1 del migdia i a les 6, 7 i 8 de la tarda, amb els índexs de participació i incidències de la jornada. Seguidament, s’informarà del resultat final del referèndum de la constitució europea a Tordera, amb la valoració dels representants locals.

ÚLTIMES NOTÍCIES