IniciAppL’Esplai de la Gent Gran organitza una sortida al palau de la...

L’Esplai de la Gent Gran organitza una sortida al palau de la Música per veure el Gan Concert d’Any Nou

L’Esplai de la Gent Gran de Tordera organitza una sortida al Palau de la Música el proper dissabte 4 de gener. A les 15:30h es sortirà de Tordera per veure el Gran Concert d’Any Nou de la gira Johan Strauss a Barcelona. La sortida té un preu total de 35€.

Torna la producció més famosa d’Europa a Barcelona avalada per 30 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors a tot el món. Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les més importants sales de tota Europa. El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any es celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, Napoleón, Festa de les flors, El vals de l’emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, El Danubio blau, ni la Marcha Radetzky, que compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

Per més informació sobre la sortida i per conèixer el programa d’activitats de l’Esplai de la Gent Gran us podeu adreçar als Jardins de l’Alcalde Sagrera s/n o trucar al 937640485.

ÚLTIMES NOTÍCIES