IniciAppEn marxa la campanya de seguretat “Comerç segur”

En marxa la campanya de seguretat “Comerç segur”

La Policia Local de Tordera inicia, seguint la línia dels anys anteriors en la prevenció i seguretat, la Campanya de Nadal, anomenada “Comerç Segur”, destinada a intensificar la presència policial, en zones de major activitat comercial. És una mesura preventiva per tal d’augmentar la seguretat en els torderencs, torderenques i visitants, per tal d’aportar una major vigilància i seguretat en aquestes dates tan assenyalades.

És per això que les unitats de proximitats adaptaren el seu horari de servei a l’horari dels comerços i s’intensificarà el patrullatge a peu i la presència de les patrulles. Aquest dispositiu es vigent des del passat  dilluns 23 de desembre i es mantindrà fins el 5 de gener de 2020, coincidint amb les dates de major activitat comercial.  Aquesta campanya es porta fent des de l’any 2002. Gràcies a la seva efectivitat, tal i com afirma el regidor de seguretat de l’Ajuntament de Tordera, Rafa Delgado, es va repetint any rere any.

rafa comerc segur

A més a més, des del Cos de Policia Local de Tordera es demana la col·laboració dels comerciants i botiguers, sol·licitant que prenguin les mesures següents:

  • Aviseu a la Policia Local de qualsevol modificació en l’horari de venda o en els vostres costums (baixar la persiana, deixar un llum encès, …).
  • No dubteu en comunicar qualsevol sospita o en preguntar qualsevol dubte, de vegades, algun petit detall que sembla no tenir importància sí que la té.
  • Seguiu els consells de seguretat que us ha donat el vostre guàrdia de barri.

Per qualsevol urgència, dubte o suggeriment, poden contactar directament amb la policia trucant al telèfon 93.764.06.15.

ÚLTIMES NOTÍCIES