IniciAppLa Nostra Dansa fa un balanç positiu de la temporada 2019 i...

La Nostra Dansa fa un balanç positiu de la temporada 2019 i destaca l’increment de la participació

La Teranyina, l’espai d’entrevistes a les entitats torderenques, parla amb Marià Vilajeliu, president de l’associació La Nostra Dansa, que valora la temporada 2019 i explica els reptes per al 2020.

La renovació de la junta ha marcat un any en el qual s’han mantingut els actes tradicionals. Tot i això, les audicions es van avançar una setmana per fer coincidir l’inici amb el Dia Universal de la Sardana. Vilajeliu, destaca la participació tant en el curset de sardanes com en les sessions de balls tradicionals i explica els reptes que s’han marcat per la temporada vinent. 

Tall reptes 2020

Enguany, Tordera va presentar una candidatura per convertir-se en la Capital de la Sardana 2022. Finalment, el 14 de desembre es va conèixer que Sant Cugat acolliria la jornada. Tot i això, Vilajeliu explica que no es donaran per vençuts i treballaran per presentar un projecte més ambiciós la propera vegada.

Tall Capital Sardana

La Nostra Dansa va organitzar a finals de novembre el dinar anual de socis, en el qual van presentar el nou logotip que substitueix el de 1976, any en el qual es va fundar l’entitat. Vilajeliu explica què representa el nou disseny que han volgut adaptar als temps actuals.

Tall logo

Des de l’entitat destaquen que Tordera és un municipi on la sardana ha estat present en tots els actes rellevants. Valoren positivament l’interès dels torderencs pel ball tradicional i expliquen que volen continuar treballant per mantenir aquesta tradició que forma part del codi genètic del poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES