IniciAppÚltima jornada esportiva dels primers equips torderencs del 2019

Última jornada esportiva dels primers equips torderencs del 2019

Aquest proper cap de setmana es tancarà el 2019 esportiu pels primers equips del municipi. Tant l’Athletic Club Tordera Parc com l’Associació del Rugbi La Tordera ja la varen tancar la setmana passada. 

El Club Patí Tordera de l’OK Lliga Plata Nord intentarà tancar el 2019 amb la primera victòria a domicili del curs. Visiten Companyia de Maria de l’A Coruña a les 18:00h de la tarda. Un desplaçament que cobrirà en Xavi Serra i que podreu seguir per la 107.1FM. 

En canvi d’horari, el CFTordera de la tercera catalana grup 16 tornarà a jugar al municipal d’esports aquesta setmana. A les 18:30h rebran la visita del Quart “B” en aquesta jornada amb l’objectiu de defensar la diferència de punts amb els seus perseguidors. Els grocs i vermells tanquen l’any amb la primera posició del grup assegurada. L’enfrontament el podreu seguir per Ràdio Tordera. 

El diumenge a les 19:45h tancarà el cap de setmana el sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana. Visiten la pista del Banyoles Bencriada i aquest partit també serà retransmès en directe per aquesta sintonia.

ÚLTIMES NOTÍCIES