IniciApp"Entre Falla i Strawinsky" protagonista del Concert de Sant Esteve a Tordera

“Entre Falla i Strawinsky” protagonista del Concert de Sant Esteve a Tordera

Des de fa uns anys, el Concert de Sant Esteve del Teatre Clavé és un moment en què músics professionals treballen conjuntament amb alumnes del Centre de Formació Artística. En aquesta edició, es presenta l’espectacle Entre Falla i Strawinsky “Un diàleg musical imaginari”

Una estreta amistat va unir a Falla i Stravinsky des que es van conèixer a París el 1910, quan els Ballets Russos de Diaghilev estrenen “L’ocell de foc” a l’Òpera de la capital francesa. Al 1913, quan Strawinsky va quedar arruinat per la Revolució Russa de 1917, Falla va aconseguir que Arthur Rubinstein li encarregués “Piano-rag- music”, al mateix temps que ell realitzaria “Fantasia bètica” per al pianista polonès.

Totes aquestes concomitàncies són el pretext per a entre-teixir un diàleg imaginari entre les músiques més conegudes d’ambdós genials compositors. Josep Navarro és director del Teatre Clavé.

navarro st esteve

El concert serà el dia de Sant Esteve a les 18:00h. Les entrades al preu de 13 euros es poden adquirir a la web del teatre o a taquilla.

ÚLTIMES NOTÍCIES