IniciAppBombers i Generalitat impulsen la campanya "Seguretat a la llar"

Bombers i Generalitat impulsen la campanya “Seguretat a la llar”

S’ha posat en marxa la campanya ‘Seguretat a la llar’ per tal de recordar que tot i que a l’hivern, el perill d’incendis forestals es redueix al mínim, els que tenen l’origen en xemeneies, curtcircuits en estufes o mantes, quadres elèctrics, ús inadequat d’instal·lacions elèctriques, entre d’altres, augmenta. De fet, un 20% dels incendis en edificis que atenen els Bombers són per llars de foc o altres sistemes de calefacció.

La iniciativa insisteix en la importància de netejar, mantenir i fer funcionar correctament les llars de foc per evitar incendis. I dona recursos per disminuir el risc d’incendi i augmentar l’autoprotecció. A més,  ens recorda  que hem de tenir especial cura amb la cuina, l’electricitat, els aparells de calefacció i l’ús d’espelmes i barres d’encens. I ens explica com actuar al sentir olor de gas i el tabac.

La campanya compta amb una pàgina web que explica als ciutadans, mitjançant vídeos, consells de seguretat i prevenció a la llar.  Així mateix, el compte de twitter dels Bombers de la Generalitat, reforça la campanya i difon consells de seguretat amb l’etiqueta #seguretatalallar.

ÚLTIMES NOTÍCIES