IniciAppAquesta passada jornada esportiva ens deixa un balanç més negatiu que positiu...

Aquesta passada jornada esportiva ens deixa un balanç més negatiu que positiu malgrat els triomfs importants que s’hagin aconseguit

El CFTordera de la tercera catalana va obrir la tarda del dissabte al municipal d’esports. Superiors els 90 minuts de partit, els grocs i vermells segueixen imparables i van imposar-se per un clar 4-0 a la Batllòria. Tant se val que passi la setmana que ve, els torderencs acomiadaran el 2019 com a líders del seu grup. 

El senior femení del CEEB Tordera no va poder posar la cirereta del pastis a la tarda basquetbolista que vivia el pavelló dels Països Catalans amb la presentació dels equips. Van caure per 68-73 contra el CB Granollers, rival directe de la lliga. 
 
Debut amarg de l’Associació del Rugbi la Tordera a la tercera catalana en aquesta segona fase de competició. Els locals no van poder superar l’Esparreguera-Anoia dins de la jornada 1. 
 
Victòria molt important del Club Patí Tordera al parroquial a l’Ok Lliga Plata Nord davant el Dominicos de la Coruña. Amb domini durant bona partit i en especial en els últims quinze minuts de matx, els torderencs van acabar golejant per 8-3, marcador que els ha permès sortir dels llocs del descens. 
 
El diumenge només va ser el torn per l’Athletic Club Tordera Parc. Els blancs i vermells van perdre el derbi contra el Blanesport per 1-3 a casa. 

ÚLTIMES NOTÍCIES