IniciAppDetingut un dels integrants d'un grup criminal especialitzat en robatoris a empreses...

Detingut un dels integrants d’un grup criminal especialitzat en robatoris a empreses del Maresme que havia actuat a Tordera

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar van detenir el passat 9 de desembre, un home de 41 anys, de nacionalitat croata i veí de Badalona, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força a empreses de Santa Susanna, Malgrat de Mar i Tordera.

La detenció és resultat d’una investigació oberta a mitjans d’octubre després de produir-se una sèrie de robatoris amb força a l’interior d’empreses ubicades al nord del Maresme.

Els investigadors van comprovar que els autors, que formarien part d’un grup criminal organitzat molt actiu, utilitzaven el mateix modus operandi per cometre els robatoris: en horari nocturn assaltaven les naus, situades en polígons industrials, utilitzant el mètode de l’encastament.

Amb l’impacte del vehicle desencaixaven la porta basculant de grans dimensions i accedien a l’interior per sostreure diners i altres objectes de valor com eines o ordinadors. Posteriorment, fugien ràpidament amb el mateix vehicle.

El passat dilluns es va localitzar i detenir un dels integrants del grup en un control preventiu que s’havia muntat a la localitat de Lloret de Mar.

El detingut, que té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar dimecres, 11 de desembre, a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta per tal de detenir la resta d’integrants del grup.

ÚLTIMES NOTÍCIES