IniciAppEl proper 21 de desembre l’Esplai El Garbell organitza el Dia Internacional...

El proper 21 de desembre l’Esplai El Garbell organitza el Dia Internacional de la Monitora i Monitor de l’Esplai El Garbell

El programa d’entrevistes a les entitats torderenques La Teranyina entrevista l’Àlex Gispert, president de l’Esplai El Garbell que explica l’actualitat de l’entitat i les seves principals reivindicacions.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca que fa l’equip d’aproximadament trenta monitors que el formen i la seva implicació amb Tordera, el proper 21 de desembre l’Esplai El Garbell organitzarà el Dia Internacional del Monitor i Monitora de l’Esplai El Garbell. Per aquest motiu, estan preparant diverses activitats arreu del poble, com ara la plaça de l’Església. Gispert explica com va sorgir la idea.

Tall jornada 21 de desembre

Tot i això, des de l’Esplai no han desvetllat quines activitats organitzaran i conviden tothom a sortir al carrer a descobrir el que han preparat. A més, també fan una crida perquè els torderencs i torderenques decorin els seus balcons amb els colors groc i verd amb l’objectiu de vestir els carrers dels colors del Garbell.

En aquesta línia reivindicativa, Gispert també parla del local que fa temps que demanen, un espai on poder desenvolupar millor la seva tasca. Actualment, disposen d’una aula de l’Escola Serra de Miralles, però aquesta no és suficient ja que no hi poden accedir sempre que ho necessiten. Tot i això, explica que des del consistori els han informat que ja hi estan treballant. L’escoltem.

Tall local

Gispert destaca que Tordera és un municipi on hi ha tradició de lleure i que això es fa visible amb la quantitat de casals d’estiu que cada any s’organitzen i per les altres entitats juvenils que van existir abans que naixés l’Esplai El Garbell. Tot i això, reivindica que la tasca del monitor no es valora suficient.

Tall reivindicatiu

Des de l’Esplai El Garbell valoren molt positivament l’interès pel lleure que hi ha al municipi i expliquen que ja tenen llistes d’espera en alguns grups de nens, sobretot els de menys edat. A més, destaquen que un dels objectius de la seva feina és aconseguir que els nens se sentin part del poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES