IniciAppÈxit de participants en la Fira de Nadal 2019

Èxit de participants en la Fira de Nadal 2019

Aquest passat dissabte la Fira de Nadal de Tordera va arribar a la seva cinquena edició en una jornada participativa i completament festiva. La fira, que té l’objectiu d’atraure a nous visitants al municipi i, sobretot, seguir dinamitzant el nucli històric, es va emmarcar en un ambient nadalenc ple d’activitats familiars on, petits i grans, van poder compartir una agradable estona.

Enguany, la Fira de Nadal va comptar amb activitats com un taller de tions a favor de la Marató de Tv3, un taller de figures de nadal i una activitat de creació de fanalets. A més, també va comptar amb la presència del patge reial, sortejos i una xocolatada. Durant tota la jornada, la fira va ser lloc, també, per posar  a la venda productes d’artesania alimentària, de decoració nadalenca, plantes, arbres de Nadal, tions, productes de regal i productes d´alimentació nadalenca envasada. La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero valorava molt positivament la fira i en destacava la mostra d’artesans i oficis.

Balanç fira de nadal

Afortunadament el temps va ser favorable durant tot el dia i va fer que una gran quantitat de gent s’apropés a gaudir de la fira nadalenca.

ÚLTIMES NOTÍCIES