Horaris primers equips torderencs 14-15 de desembre


Després del descans pel pont de la setmana passada, els conjunts sèniors torderencs tornen a la normalitat per afrontar les últimes setmanes esportives del 2019.

El CFTordera de la tercera catalana grup 16 obrirà la tarda esportiva del dissabte al municipal d’esports. Els grocs i vermells defensaran  el liderat contra la Batllòria a les 16:00h de la tarda en un duel que podreu seguir per Ràdio Tordera.

A les 17:30h immersos amb la presentació dels equips que es durà a terme just després del partit, el sènior femení del CEEB Tordera rebrà al CB Granollers a la primera catalana femenina de bàsquet. Un partit que enfrontarà dos rivals directes i que podreu seguir per aquesta freqüència.

Si continuem el repàs del dissabte, l’Associació del Rugbi La Tordera rebrà la visita de l’Esparreguera-Noia a la segona fase de la tercera catalana a les 18:30h del dissabte al municipal d’esports 2.

I a les 19:45 el CPTordera de l’OK Lliga Plata amb la seva nova incorporació argentina i amb el repte d’intentar sortir del pou amb que es troben, rebran la visita del Dominicos de la Corunya al Parroquial. Un partit que serà retransmès des de #somcpt.