IniciNoticiesSocietat RÀDIO TORDERA ORGANITZA DEMÀ DISSABTE UNA SUBHASTA BENÈFICA PER RECOLLIR DINERS...

RÀDIO TORDERA ORGANITZA DEMÀ DISSABTE UNA SUBHASTA BENÈFICA PER RECOLLIR DINERS PELS DAMINIFICATS DEL TSUNAMI DEL SUD-EST ASIÀTIC.

Ràdio Tordera organitza demà dissabte una subhasta benèfica per recollir diners pels damnificats del Tsunami del sud-est asiàtic.
Personatges coneguts en l’àmbit de la cultura, esports i la política participaran en l’acte, cedint objectes signats per a la subhasta. En aquest sentit, col·laboren personatges com Nani Roma, Carlos Sáinz, Andreu Buenafuente, Jordi Díaz (en Fede d’El cor de la ciutat), Pasqual Maragall, Jordi Pujol, El Tricicle, Dyango, Regina do Santos, Joel Joan, Tortell Poltrona, Carles Francino , Maria Pau Huguet, Arturo Pérez-Reverte, els Pets i Pep sala.
D’altra Banda, el Futbol Club Barcelona cedeix una samarreta signada per tots els jugadors i el Reial Madrid, una pilota signada per les seves estrelles. Tots els articles per subhastar es troben exposats a l?aparador de Can Bernei. A banda dels famosos, també participaran a la subhasta els comerciants de Tordera cedint diversos obsequis.

La Subhasta benèfica, organitzada per Ràdio Tordera, comptarà amb actuacions en directe a càrrec d’artistes locals. Concretament, hi haurà l’actuació d?en Miquelet el pallasso, Els membres de Pere Cot, Joan Grimal i Joan Plàcides.

Durant la subhasta hi haurà xocolatada per a tothom amb la col·laboració de la paquita de Can Nassos.
El diners recaptats es donaran a una ONG per tal que s’inverteixin pels més necessitats de la zona afectada.
La subhasta benèfica, oberta a tothom, se celebrarà demà dissabte a dos quarts de 6 a l’auditori del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES