IniciNoticiesSocietatS'OBRE EL PERÍODE DE SOL·LICITUD D'AJUDES ECONÒMIQUES PER A FAMÍLIES, CONCEDIDES PEL...

S’OBRE EL PERÍODE DE SOL·LICITUD D’AJUDES ECONÒMIQUES PER A FAMÍLIES, CONCEDIDES PEL DEPARTAMENT DE BENESTAR I FAMÍLIA DE LA GENERALITAT.

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera obre el període per sol·licitar les ajudes econòmiques adreçades a les famílies amb fills menors de 3 a 6 anys al seu càrrec i la sol·licitud d’ajuts complementaris a la pensió de viduïtat.
En el primer cas l’Àrea de Serveis Socials tramita les subvencions que concedeix el Departament de Benestar i Família amb la novetat que aquest any s’atorga una nova prestació de caràcter universal per a les famílies en les que es produeixi un part, una adopció o un acolliment múltiple durant el 2005.
D’altra banda, s’informa a totes les persones que vulguin sol·licitar els ajuts complementaris a la pensió de viduïtat poden fer-ho al mateix departament municipal.
Per a més informació sobre aquestes prestacions econòmiques cal adreçar-se a les oficines municipals de Serveis Socials, a la plaça de la Concòrdia s/n, o bé trucar al telèfon 937642274.

ÚLTIMES NOTÍCIES