IniciNoticiesComerçEL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL NOU REGLAMENT INICIAL DEL...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL NOU REGLAMENT INICIAL DEL MERCAT DE VENDA NO SEDENTÀRIA DE TORDERA

L’Ajuntament de Tordera va celebrar ahir a la tarda ple ordinari amb 9 punts en l’ordre del dia. El primer dels temes ordinaris, l’Aprovació inicial del nou Reglament del mercat de venda no sedentària de Tordera, es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern (CIU i ERC), del MAT, i l’abstenció del PSC. Aquest nou reglament contempla la necessitat de millorar i modernitzar el mercat setmanal atesa la nova conjuntura socioeconòmica i dels agents econòmics implicats en la evolució i la transformació del mercat. A banda de modificar aspectes de la gestió i del funcionament del mercat configura una doble aposta de la gestió futura mercat encarada a aconseguir una major diversitat de les parades del mercat, i la creació de la comissió mixta formada per marxants, comerciants i Ajuntament, que ha de resoldre amb més eficàcia els problemes que puguin sortir del mercat. El regidor d’ERC, Bernat Costas, va explicar alguna de les novetats més destacables del nou reglament.

Per la seva banda, el regidor del MAT, Josep Alsina, va comentar que si bé estaven d’acord amb el nou Reglament, consideraven necessària una revisió de la redacció per evitar problemes d’interpretació.

El regidor del PSC, Josep Romaguera, va explicar que s’abstenien de l’aprovació inicial, perquè havien de mirar-se en nou reglament més detingudament.

Tant els marxants com l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, ja havien donat el vistiplau al nou Reglament, i només restava l’últim pas, aprovar-lo al plenari de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES