IniciNoticiesPolíticaEL MAT PRESENTARÀ AVUI UNA MOCIÓ PER ELABORAR UN PLA DE PREVENCIÓ...

EL MAT PRESENTARÀ AVUI UNA MOCIÓ PER ELABORAR UN PLA DE PREVENCIÓ DE RISCOS I SEGURETAT A TORDERA. EN AQUEST SENTIT, ERC EN UN COMUNICAT DE PREMSA, MOSTRA LA SEVA SATISFACCIÓ QUE EL GRUP INDEPENDENT S’AFEGEIXI A UNA DEMANDA QUE ERC JA HAVIA MANIFESTAT REITERADAMENT.

El Moviment Alternatiu per Tordera presentarà en el ple d’aquesta nit una moció per demanar l’elaboració d’un pla de prevenció de riscos i seguretat a Tordera.
En aquest sentit, el regidor d’ERC a l’Ajuntament de Tordera, Bernat Costas, s’ha mostrat satisfet a través d’un comunicat de premsa, que un altre grup polític es sumi a les reivindicacions d’ERC sobre la necessitat d’elaborar un Pla d’Emergències del Mercat de Tordera.
Segons el comunicat, ERC fa un any que insisteix a cada Ple sobre la necessitat de disposar d’un pla de seguretat i emergències del mercat dels diumenges. Tan el MAT com ERC esperen que l’equip de govern doni suport a la proposta presentada. La moció presentada pel MAT es debatrà avui en el transcurs del ple de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES