IniciNoticiesPolíticaL'AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA CESSIÓ DE TERRENYS PER L'INSTAL·LACIÓ PROVISIONAL DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA CESSIÓ DE TERRENYS PER L’INSTAL·LACIÓ PROVISIONAL DE MODULS DE P-3, P-4 I P-5 AL VEÏNAT DE SANT PERE.

El ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar ahir la cessió dels terrenys on el departament d’educació de la generalitat ha d’instal·lar provisionalment un nou centre d’ensenyament infantil i primari, al veïnat de Sant Pere. Concretament, en aquest terrenys ubicats al costat de la pista polisportiva, s’instal·laran el curs vinent quatre mòduls que acolliran 6 aules de P-3, P-4 i P-5. Aquesta actuació provisional del departament d’educació, desapareixerà quan el curs 2006-2007, es posi en marxa la nova escola industrialitzada en aquest mateix veïnat. El regidor d’ERC, Bernat Costas, va reiterar la seva posició favorable que Sant Pere acollí l’escola industrialitzada i espera que l’instal·lació de mòduls sigui realment provisional.

El regidor del MAT, Josep Alsina, tem que la situació de provisionalitat dels mòduls, es pugui allargar més del previst.

La regidora del PSC, Conxita Rodriguez, va proposar que es cedeixin els terrenys, per instal·lar els moduls però establint una data límit.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va assegurar que gestionarà amb la generalitat l’aplicació del termini proposat pel PSC. Garcia va explica que l’instal·lació de mòduls provisionals són una petició del departament d’educació, mentre no s’acabi la nova escola industrialitzada.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, insisteix que l’Ajuntament farà un seguiment exhaustiu per tal que es compleixin els terminis fixats de construcció de l’escola industrialitzada al veïnat de Sant Pere. La proposta de ple va ser aprovada amb el vot favorable de CIU i ERC i l’abstenció del MAT i PSC.

ÚLTIMES NOTÍCIES