La patinadora Claudia Carrión, va finalitzar sisena d’Espanya en categoria aleví


El passat 19 d’octubre, la patinadora torderenca Clàudia Carrión, del CPA Lloret, va participar al Campionat d’Espanya Aleví que es va celebrar a Saragossa. Amb el seu programa llarg, on representava la ventafocs, va aconseguir la 6a. posició d’un total de 37 patinadores amb una puntuació de 35.26. La patinadora va executar un bon disc fallant únicament un salt. Ella mateixa explicava que estava satisfeta amb la seva actuació i que gaudeix molt quan surt a pista. 

Carrion balanc esp1

Conjuntament amb el seu entrenador, l’Albert Trilla, la patinadora ha estat preparant des de l’estiu la seva participació al campionat nacional. Es tracta del segon any consecutiu que aconsegueix classificar-s’hi i l’evolució que ha experimentat ha estat molt positiva, tal i com reflecteixen els resultats: de la 22a. posició assolida la temporada passada, a la 6a. i a només 0,08 dècimes de la cinquena classificada.  La patinadora valorava la posició aconseguida, explicava quines són les properes metes que s’ha marcat i com es va preparar aquest últim objectiu. L’escoltem.

Carrion balanc esp 2

Amb aquesta fita la Clàudia tanca la temporada 2019, on s’ha proclamat campiona de Girona i quarta al campionat de Catalunya. 

http://radiotordera.alacarta.cat/plens-ajuntament/capitol/ple-ordinari-28-10-19