Mor Josep Luna cap dels bombers voluntaris de Tordera durant 30 anys


Foto: Sergi Fontseca

Els bombers voluntaris de Tordera acomiadaran avui qui va ser cap del parc durant 30 anys. Josep Luna va morir el passat cap de setmana a l’edat de 59 anys després d’una llarga malaltia que el va obligar a deixar la direcció dels bombers de Tordera.

Els perfils de bombers de Catalunya i Parcs de voluntaris d’arreu del país s’han sumat a les mostres de condols a familiars, amics i companys de Luna.

El mateix conseller d’interior de la Generalitat, Miquel Buch també ha volgut mostrar el seu condol a través de twitter amb el missatge: Tot el suport i condol als familiars i amics de qui va ser cap del Parc de Bombers de Tordera. Descansi en pau.

L’enterrament tindrà lloc avui a les 4 de la tarda, a l’església parroquial.