IniciNoticiesEntitatsLES OBRES D’AMPLIACIÓ DEL LOCAL DE LA GENT GRAN L’ESPLAI JA ESTAN...

LES OBRES D’AMPLIACIÓ DEL LOCAL DE LA GENT GRAN L’ESPLAI JA ESTAN EN MARXA

La setmana passada van començar les obres d’ampliació del local de la gent gran l’Esplai de Tordera, que contemplen la remodelació dels 376 metres quadrats de l’equipament actual fins als 737 metres quadrats que es projecten. Les obres permetran incrementar el programa funcional de l’equipament, ampliant zones com el magatzem, la biblioteca, l’aula d’informàtica o la perruqueria i creant nous espais, com la sala de tallers i una sala polivalent per a la realització d’activitats diverses.

A més, la futura construcció del passeig fluvial a la llera de la Tordera millorarà substancialment l’entorn de l’Esplai, oferint noves alternatives d’oci a l’aire lliure per a la gent gran. El pressupost de les obres s’acosta als 500.000€, que seran subvencionats per la Diputació de Barcelona, a través del programa Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat. Ha parlat de les obres d’ampliació, el Regidor d’Atenció Social i Serveis a la Persona, Jordi Camó.

Segons les previsions dels serveis tècnics municipals, les obres d’ampliació i millora de l’Esplai estaran enllestides al desembre de 2009. Mentre duren les obres, l’activitat habitual de l’Esplai es traslladarà a l’antiga escola infantil de l’Ignasi Iglesias, al carrer Alcalde Vendrell. Ho ha explicat el Regidor Jordi Camó.

L’Associació de Gent Gran l’Esplai és una de les més nombroses de Tordera, amb prop de 800 socis. L’equipament actual de l’entitat, situat als Jardins de l’Alcalde Sagrera, data de l’any 1977 quan l’Obra Social de la Caixa promovia actuacions d’aquest tipus arreu del territori català, essent el de Tordera dels primers a construir-se. Fa dos anys, l’Ajuntament i La Caixa van signar un conveni a través del qual l’equipament de la gent gran passava a ser de titularitat municipal. Des de llavors, l’Obra Social de La Caixa manté la col·laboració i el contacte amb l’Esplai a través de la promoció d’activitats i tallers per a la gent gran.

ÚLTIMES NOTÍCIES