ERC i CUP denuncien en un comunicat conjunt l’actuació policial i demanen la dimissió del conseller Miquel Buch


En un comunicat conjunt ERC-Gent de Tordera-Jovent Republicà i CUP Tordera denuncien la situació inèdita viscuda avui al municipi. Recorden que els concentrats, que eren famílies, gent en actitud pacífica, han estat encerclats pels mossos, els quals han carregat contra els manifestats, han empentat gent i fet ús de les porres. En el comunicat, apunten que  sense cap avís previ i saltant-se tots els protocols, els mossos han empès menors i atemorit els manifestats, els quals estaven en actitud pacífica sense imposar cap mena de resistència. ERC-Gent de Tordera- Jovent Republicà i la CUP condemnen fermament l’actitud dels agents i demanen la dimissió immediata del conseller Miquel Buch i la depuració de responsabilitats a tota la cúpula d’interior.