IniciNoticiesCulturaLES ORQUESTRES COSTA BRAVA, SELVATANA I BLANES SERAN LES ENCARREGADES D’AMENITZAR ELS...

LES ORQUESTRES COSTA BRAVA, SELVATANA I BLANES SERAN LES ENCARREGADES D’AMENITZAR ELS CONCERTS, ELS BALLS DE TARDA I ELS BALLS DE NIT DE LA FESTA MAJOR DE SANT BARTOMEU 2009.

La Regidoria de Festes està ultimant els detalls de la Festa Major de Tordera 2008. Com ja és habitual des de fa uns anys, els concerts i els balls es faran a la Pista de l’Amistat, i les orquestres encarregades de posar música els tres dies principals de la festa seran: l’Orquestra Costa Brava el dia 24 (diada de Sant Bartomeu), l’Orquestra Selvatana el dia 25 i l’Orquestra La Blanes el dia 26, que també oferirà la serenata de Festa Major, prèvia a l’elecció de l’hereu i la pubilla de Tordera 2009. La regidora de festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró, ha parlat a Ràdio Tordera de les tres orquestres que ens acompanyaran enguany. Escoltem-la.

Per altra banda recordem a tots els torderencs que els candidats i candidates a hereu i pubilla de Tordera 2009 es podran votar fins el dia 28 de juliol a les urnes repartides als diferents establiments comercials i a la biblioteca i que ja es poden adquirir les llotges de la Festa Major.

ÚLTIMES NOTÍCIES