IniciAppMilers de persones passen per Tordera en la Marxa per la Llibertat

Milers de persones passen per Tordera en la Marxa per la Llibertat

Els participants del primer tram de la ‘Marxa per la Llibertat’ que va sortir de Girona des de la plaça U d’octubre van passar ahir a la tarda per Tordera on,  ANC i Òmnium havien organitzat el punt d’avituallament per agafar forces. Tot i haver caminat durant hores, molts dels assistents destacaven l’experiència d’haver-hi pogut participar i l’ambient festiu que s’hi respirava.

rebuda marxa llibertat

El nombre de participants havia “desbordat” les expectatives però van poder atendre’ls de forma esglaonada a mesura que anaven arribant a Tordera. I aquells que no duien entrepans de casa, també van poder menjar i beure al punt d’avituallament. Escoltem la Maria Serra de l’ANC Tordera.

rebuda avituallament

El coordinador de l’ANC Tordera, Quim Bou feia una valoració molt positiva de la marxa, que definia “d’espaterrant”.

rebuda quim bou

El pas de la Marxa per Tordera van provocar importants retencions a les vies properes a la N-II. Les cinc marxes per la Llibertat, que organitza Òmnium i l’ANC per rebutjar la sentència de l’1-O, continuaran per diferents punts del territori. La de Girona, va finalitzar ahir a Malgrat de Mar per continuar avui en direcció a Barcelona i aturant-se a dormir a Premià de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES