IniciAppDemà està convocada una vaga general que confluirà amb la vaga d’estudiants

Demà està convocada una vaga general que confluirà amb la vaga d’estudiants

Convocada per demà vaga general. L’Intersindical Alternativa de Catalunya, que engloba sindicats com CATAC o USTEC i l’Intersindical-CSC han fet pública la convocatòria sota el lema “pels drets i les llibertats, contra l’atac permanent a les classes treballadores i els serveis públics”. Encara que el motiu sigui denunciar els drets que els treballadors i treballadores han vist retallats en els últims anys, el moment en què arriba també fa pensar que la vaga servirà com a mostra de rebuig a la sentència del procés que es va donar a conèixer aquest passat dilluns al matí. El secretari general de la Intersindical, Carles Sastre, avisa que qualsevol manifestació pot ser vist com un delicte de sedició després de la sentència del procés.

vaga general

La principal mobilització de la vaga està prevista a la tarda a Barcelona, amb sortida a les 5 des de Jardinets de Gràcia.

També el Sindicat d’estudiants ha convocat vaga per aquesta setmana. Ho han fet en tres dies consecutius: dimecres, dijous i divendres. El sindicat crida a buidar les aules contra la sentència repressiva de l’1-O diuen. Per avui dijous hi ha convocada una gran manifestació estudiantil a les 12 del migdia, de forma simultània a Barcelona, Tarragona i Girona i divendres conviden a sumar-se a la vaga general, amb una mobilització prèvia que arrencarà a les 12 del migdia des de Plaça Universitat.

El Departament de Treball ha fet pública l’ordre que regula el funcionament dels serveis mínims durant tota la jornada.

ÚLTIMES NOTÍCIES