La regidora de Ciutadans, Miriam Rocabruna no participarà en el ple extraordinari sobre la sentència del procés


Davant la convocatòria de plens extraordinaris en diferents ajuntaments catalans Ciutadans comunica que els seus regidors no assistiran a aquests plens que han estat convocats únicament per qüestionar, reaccionar o posicionar-se sobre la sentència del judici de Procés, dictada pel Tribunal Suprem.

Des de Cs es reitera el respecte i acatament a les decisions judicials i es recorda que les institucions han de representar al conjunt dels ciutadans i no estar al servei d’una ideologia. Ho explica la regidora de Ciutadans a Tordera, Mirian Rocabruna.

rocabruna sentencia

Finalment, des de Ciutadans es recorda que des de la formació se seguirà treballant per garantir els drets i les llibertats de tots els catalans.