IniciNoticiesTecnologia FECSA-ENDESA CONSTRUEIX 5 NOVES LÍNIES ELÈCTRIQUES PER A MILLORAR EL SERVEI...

FECSA-ENDESA CONSTRUEIX 5 NOVES LÍNIES ELÈCTRIQUES PER A MILLORAR EL SERVEI A BLANES, TORDERA I MALGRAT DE MAR.

Fecsa Endesa ha invertit 670.000 euros a estendre cinc noves línies elèctriques de mitja tensió al terme municipial de Blanes amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament de 42.934 clients repartits entre aquest municipi de la Selva i les poblacions de Tordera i Malgrat de Mar, a la comarca del Maresme.

Els treballs, que han acabat recentment, s’han dut a terme al carrer Arnau Gatell i a les avingudes d’Extremadura i d’Europa, dins del nucli urbà del municipi, i al llarg del carril bici de la carretera Gi-600 Tordera-Blanes. En tots els casos s’han estès trams de línia elèctrica a 25 kV soterrats per tal de reduir al màxim l’impacte visual de les instal·lacions al municipi.
Les noves infraestructures, ja en servei, complementen la xarxa ja existent a les tres poblacions i han permès, per tant, repartir les càrregues actuals i esponjar les línies, no només perquè puguin afrontar puntes de consum, ara que arriba la temporada de calor, sinó per a donar resposta a l’increment de la demanda, tant el creixement vegetatiu com nous subministrament que hi pugui haver a la zona.
A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.

ÚLTIMES NOTÍCIES