Tordera ocupa la 762ena posició estatal en renda familiar


L’Agència Tributària ha publicat dades sobre la renda bruta familiar a Espanya. Segons aquestes dades, els veïns de Tordera, amb poc més de 17.000 habitats i 84km2, van ocupar el 2017 la posició 762 en renda bruta per càpita de tot Espanya. Els declarants a Hisenda de Tordera donaven fe d’uns ingressos de 24.256 euros bruts de mitjana.

Els veïns d’Avinyonet del Penedès, un poble de poc més de 1.500 habitants i a 50 quilòmetres de la ciutat de Barcelona, ​​van ostentar el 2017 la segona major renda bruta per càpita de tot Espanya amb uns ingressos de 27.917 euros bruts de mitjana, tal com constaten les dades de l’Agència Tributària.

Pozuelo d’Alarcón repeteix en primera posició, amb una renda bruta mitjana que amb prou feines ha variat respecte a l’any anterior i que va tancar en els 72.899 euros a l’any.

En segon lloc s’ha situat el municipi d’Avinyonet del Penedès, ubicat a la comarca de l’Alt Penedès i es situen en el top 10 Sant Cugat, Sesgarrigues, Cantallops i les Gunyoles.