IniciNoticiesEntitats EL PROGRAMA DE RÀDIO TORDERA "BON DIA MENUTS" OBTÉ UNA MENCIÓ...

EL PROGRAMA DE RÀDIO TORDERA “BON DIA MENUTS” OBTÉ UNA MENCIÓ DE QUALITAT EN ELS PREMIS QUE ORGANITZA LA RÀDIO ASSOCIACIÓ DE CATALUNYA.

El programa “Bon Dia Menuts” de Ràdio Tordera ha obtingut una menció de qualitat, dins els premis que organitza La Ràdio Associació de Catalunya. Ahir un el transcurs d’una roda de premsa, celebrat al col·legi de periodistes de Barcelona, el RAC va desvetllar els guardonats en les diferents categories dels premis. El jurat va valorar la qualitat del programa de Ràdio Tordera per la recerca i producció amb encert, d’una proposta radiofònica adreçada al públic més jove.
El premi a millor programa de Ràdio Local, va recaure en Ràdio Sant Celoni. El lliurament d’aquest premis, es realitzarà el proper dijous, 27 d’abril, a la universitat Blanquerna. El programa infantil, “Bon Dia Menuts” que presenten els nostres companys Alberto Rojo, Miriam Escudé i el pallasso Miquelet, també van ser nomenats a principis d’any finalistes del Premi Rosalia Rovira, de ràdios municipals, de la diputació de Barcelona. El programa de Ràdio Tordera, s’emet de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí.

ÚLTIMES NOTÍCIES