IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA PREPARA UNA CAMPANYA D’ACCIÓ...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA PREPARA UNA CAMPANYA D’ACCIÓ INFORMATIVA CONTRA EL CONSUM DE DROGUES I ALCOHOL

La Regidoria de Joventut inicia aquest estiu una ambiciosa campanya de contacte directe amb els joves a través de la qual es vol informar, prevenir i actuar sobre els riscos del consum de drogues i alcohol. Mitjançant la creació de la figura de l’agent de salut i a través del treball de camp, la regidoria vol informar dels riscos de consumir aquestes substàncies tant als joves que es concentren en espais i col·lectius potencialment propers a les drogues i l’alcohol, com també als propietaris de bars, pubs i restaurants per tal de donar-los eines, consells i accions per prevenir el consum en locals privats. El regidor de Joventut, Marc Unió, ha explicat que aquest estiu ha de servir per posar les bases de la campanya. Escoltem-lo.

La primera acció que s’emmarca dins la campanya tindrà lloc aquest proper dissabte 25 de juliol a la nit, i es farà amb la col·laboració de la Policia Local. Durant aquesta nit, els agents locals i la regidoria de Joventut muntaran un control informatiu sobre els límits d’alcohol permesos per conduir i s’informarà sobre les alternatives al vehicle privat per sortir les nits del cap de setmana. Així ho ha explicat Marc Unió.

Unió també ha dit que l’objectiu és incidir en tota aquells gent que encara no és conscient del que representa prendre drogues i alcohol.

La campanya d’acció també prepara altres actuacions de cara a les activitats de la Festa Major (punts d’informació juvenil amb diferent material i jocs per treballar les drogues en general), un espai de consulta a través del mail casaldejoves@tordera.cat i un treball de camp amb els bars i locals d’oci nocturn del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES