IniciAppEl Consell Comarcal del Maresme oferirà aquest curs el servei de menjador...

El Consell Comarcal del Maresme oferirà aquest curs el servei de menjador a les escoles Ignasi Iglesias i Serra de Miralles

El Consell Comarcal del Maresme ha rebut 9.089 peticions de famílies sol·licitant ajut econòmic per fer front a les despeses de menjador escolar. Gairebé el 71%  han estat resoltes favorablement, el 13,9% han estat denegades i el 15% està en procés. En aquest primer atorgament s’han concedit ajuts a 6.449 alumnes per un import total de 3.521.916 euros.

1.264 peticions s’han denegat perquè les famílies superaven el barem de renda màxima, el llindar permès de finques urbanes o el volum de negoci i queden pendents de resoldre 1.376. Són sol·licituds incompletes que s’aniran cursant en el moment que les famílies aportin la documentació necessària per poder determinar si compleixen o no els requisits.

Del total d’ajuts atorgats, 267 rebran el 100% del cost del menjador escolar i 6.182 el 50%.

A banda, de l’atorgament de beques, el Consell Comarcal també ofereix el servei de menjador en aquells centres que ho sol·liciten. Aquest curs gestionarà els menjadors de les escoles Sant Miquel del Cros (Argentona). La Minerva (Calella), Castell de Dosrius (Dosrius), Cirera i Josep Manuel Peramàs (Mataró), Antoni Doltra i Mediterrània (Pineda de Mar), Sant Pau (Sant Pol de Mar), Ignasi Iglesias i Serra de Miralles (Tordera). Al llarg del curs se serviran 180.000 menús en aquestes 10 escoles.

El Consell Comarcal també prestarà servei a les escoles La Minerva (Calella), Serra de Miralles (Tordera), Les Ferreries (Palafolls), Santa Susanna i Montagut (Santa Susanna)  i Mediterrània (Pineda de Mar). En aquests centres es prestarà el servei d’acollida amb una previsió inicial de 150 alumnes.

D’altra banda, el servei de transport escolar comportarà aquest curs amb 35 rutes d’autobusos que traslladaran els alumnes a les escoles i instituts on cursen el estudis i 31 taxis que facilitaran l’accés dels alumnes a les unitats SIEI (Suport Intensiu per a l’Escolarització Inclusiva). En total, utilitzaran el servei de transport escolar 1.100 estudiants.

ÚLTIMES NOTÍCIES