Es fa molt bon balanç de la primera edició de la baixada de rodes


El dimecres 22 d’agost es va realitzar al Camí Ral la primera edició de la baixada sobre rodes, la qual actualment substitueix la popular baixada de carretons. L’acte, consistia en el descens de la baixada del Camí Ral amb un vehicle amb rodes, per ex: amb patinet, amb monopatí o amb patins.

A més el circuit presentava una sèrie d’obstacles, des de pilons de palla fins a rodes, per tant els participants havien d’anar amb compte.

Per altra banda, es recompensava a la baixada més ràpida, a la més divertida i a la millor disfressa. La competició podia ser efectuada de manera individual o amb grups. Pau Megias, regidor de la comissió de festes ens fa una valoració de com ha anat la primera edició de la baixada sobre rodes.

megias balanc 1

A continuació, Megias remarca l’èxit i als bons records que consten de la baixada de carretons. També ens explica per quins motius van considerar oportú el disseny de la baixada sobre rodes i què creu que pot aportar.

megias reinici 2

Finalment, pel que fa a properes edicions, ha quedat clar que sens dubte hi ha intencions de repetir-la.