IniciNoticiesPolítica ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A TORDERA PRESENTARÀ UNA MOCIÓ DEMANANT AL...

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A TORDERA PRESENTARÀ UNA MOCIÓ DEMANANT AL GOVERN LA CREACIÓ D’UNA OFICINA MUNICIPAL D’ESCOLARITZACIÓ.

La secció local d’ERC presentarà una moció al ple de dijous en la que demanarà a l’Ajuntament que sol·liciti a la Generalitat la creació d’una Oficina Municipal d’Escolarització al nostre poble.
Aquesta oficina és instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres docents finançats amb fons públics a cada poble.
Segons el regidor Bernat Costas, la creació d’una Oficina Municipal d’Escolarització ajudaria a obtenir una distribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats educatives.
Segons Bernat Costas, Tordera està mancada en molts altres aspectes i creu que el poble s’està quedant obsolet en serveis degut al creixement que està patint el municipi.
La proposta de crear una Oficina municipal d’escolarització la presentarà la secció d’ERC a Tordera en el ple de dijous.

ÚLTIMES NOTÍCIES