IniciNoticiesEntitatsEL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA PREPARA PER DISSABTE AL MATÍ, UNA NETEJA...

EL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA PREPARA PER DISSABTE AL MATÍ, UNA NETEJA DELS ENTORNS DE ROCA ROSSA EN MOTIU DE LES JORNADES D’ASSOCIACIONISME

El Cercle d’Història de Tordera ha programar per demà dissabte, a les 9 del matí unes jornades de neteja i adequació dels contorns de Roca Rossa. La trobada serà a les 9 del matí a Roca Rossa i es procedirà a netejar la zona més propera al conjunt medieval. La presidenta de l’entitat torderenca ha donat alguns detalls més sobre aquesta sortida.

Mercè Torrelles ha destacat que enguany les jornades d’associacionisme tenen com a centre d’interès la sostenibilitat –ja sigui econòmica, mediambiental, etc.– i que en el seu cas volen conscienciar la població de la importància de la “sostenibilitat de patrimoni i cultural”. Escoltem-la.

Per últim, el Cercle d’Història de Tordera recomana a tots els qui vulguin participar-hi que portin guants, calçat còmode i esmorzar. La trobada serà a les 9 del matí de dissabte al conjunt medieval de Roca Rossa i durarà fins les 12 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES