La plataforma Aturem la C-32 denuncia que continuen les obres de la carretera tot i la suspensió judicial


Foto: Plataforma Aturem la C-32

Les obres d’ampliació de la C-32 de Tordera a Lloret de Mar continuen portant cua. Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ordenés a principis de juliol suspendre “l’executivitat” dels treballs, la plataforma Aturem la C-32 ha denunciat avui que l’empresa constructora continua les obres “amb l’excusa de treure troncs”. Des de la conselleria de Territori, però, defensen que la resolució judicial marcava que, per executar l’aturada de la construcció, “s’havien de complir unes mesures per prevenir els incendis i el risc d’inundacions, i són els treballs que s’estan fent”. 

Segons ha criticat l’entitat ecologista a través de les xarxes socials, l’empresa ha continuat treballant a la zona de Sant Pere del Bosc de Lloret de Mar  i que en el moment de retirar les branques i troncs de l’espai han arrencat els arbres i la vegetació que hi quedava.

El perllongament de la C-32 acumula dues suspensions judicials. La primera es va produir el juliol del 2017 i també va ordenar l’aturada de les obres. Després, però, la Generalitat va presentar un altre projecte que va ser el que va tirar endavant aquest abril, fins que va arribar el segon revés judicial al juliol, que ho va tornar a paralitzar tot.