El Club Esportiu Tordera fa un balanç positiu de la cinquena edició de “Les Bruixes”


Aquest passat dissabte 10 d’Agost es va realitzar a Tordera la cinquena edició de la marxa popular organitzada pel Club Esportiu Tordera anomenada “Les Bruixes”.  A diferència de la resta d’actes que realitza durant el curs esportiu l’entitat torderenca, “Les Bruixes” no es centra en atraure un públic competitiu sinó que opta per un recorregut molt més assequible per crear un ambient de poble. No obstant això, des de que s’ha canviat el rumb del timó, s’estan assolint molts bons resultats.

Albert Prats, president i portaveu del C.E.T ens en parla.

Prats valoracio 1

Per altra banda, enguany la caminada nocturna ha aconseguit la sorprenent xifra de 270 participants, la qual supera la de l’edició anterior per 20 atletes.

Prats ens explica quina implementació va ser objecte de crítiques en la passada edició i quins canvis han realitzat per solventar-la i per acabar de donar-li a la marxa l’essència que la caracteritza.

Prats tornada 2

Momentàniament, l’organització del Club Esportiu Tordera no té present cap modificació imprescindible per a la millora del transcurs de la marxa de cara a la sisena edició.

“Penso que estem en el rumb correcte i que no ens hem de moure massa d’aquí”. Ha declarat Albert Prats als micròfons de Ràdio Tordera.

Prats no canvis 3

Finalment, Albert Prats ens ha avançat que aquest any la Tordera Trail Race efectuarà la primera marató que haurà viscut Tordera en tota la seva història. Per tant, des de la banqueta d’estiu estarem atents de qualsevol novetat respecte aquesta apassionant noticia.