Avui tanquen les inscripcions del torneig 3×3 del CEEB Tordera


Avui a la nit a les 00:00 hores finalitzen les inscripcions pel torneig amistós 3×3 organitzat pel Ceeb Tordera, que enguany es durà a terme el  dissabte 17 d’agost. Recordem que les inscripcions romanen obertes des de el 15 de juliol, si encara us hi voleu apuntar podeu dirigir-vos al correu infoceebtordera@gmail.com  o als telèfons 654644819 (Lidia) o al 696720440 (Susanna).

En passades noticies Susanna, membre de l’organització del torneig ens comentava que era aviat per fer una valoració a nivell de participació, una setmana després, Lidia Magro membre de l’organització de la competició ens el va.

Lidia incripcions 3×3

Per altra banda, a nivells d’equips hi haurà bons partits ja que hi han equips federats de categoria preferent, també s’han apuntat bastants equips de categoria sèniors després de varis anys amb poca participació de aquesta mateixa categoria.