IniciNoticiesCultura LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ, OFEREIX DIVENDRES LA PROJECCIÓ "LOST...

LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ, OFEREIX DIVENDRES LA PROJECCIÓ “LOST IN TRANSLATION” DE SOFIA COPPOLA, DINS EL CICLE DE CINE-CLUB.

La programació estable de tardor del Teatre Clavé, ofereix aquset divendres la projecció de la pel·licula “Lost in Translation” de Sofia Coppola. L’activitat s’inclou dins el cicle de cine-club, que està co-organitzada per l’entitat Cine-club 24 iphs.
L’historia en parla de Bob Harris i Charlotte dos americans a Tokyo. Bob és una estrella de cinema que ha vingut a rodar un anunci de whisky i Charlotte ha vingut a acompanyar a el seu marit, un fotògral addicte al treball. Insomnes, Bob i Charlotte es creuen una nit en el bar del seu luxós hotel. D’aquest encontre casual surgeix una sorprenent amistat. Charlotte i Bob vaguen per Tokyo, tenen divertits encontres amb els seus habitants i acaben una nova fe en les possibilitats de la vida.
“Lost in Translation” de Sofia Coppola, es projectarà divendres, 26 de novembre, a partir de les 10 del vespre. Les entrades al preu de 4 euros, es poden retirar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72

ÚLTIMES NOTÍCIES